SFSM gevär 3-4 juli 2021

Första dagen på SFS-mästerskapen sköts gevär 50m, 3-positioner. Endast en deltagare kom till start; Luukas Koota från Esbo Skytteförening.

På mästerskapens andra dag sköts det 50m liggande. Tre deltagare ställde upp, dock sköt alla i olika klasser. Resultatmässigt var det Luukas som dominerade, och han tillskrivs också banrekordet i dagens disciplin, då det var första tävlingen med elektroniska tavlor och ”decimalresultat”. Fina 611,1 p! Kristina ställde upp efter ett uppehåll på 12 år, och är numera rekordhållare i D50 (inte för att resultatet var något att skryta om, men för att hon var den första som skjutit i D50-klassen…) Mathias nådde nästan upp till 600, vilket är riktigt bra, då tiden för träning inte riktigt funnits.

Vi i gevärssektionen vill framföra ett stort tack till Stellan för plåtarbetet, Roland & co för elarbetet och Micke Friman för testskjutningar m.m. Utan er hade vi aldrig fått igång de elektroniska tavlorna till denna helg! Och naturligtvis ett lika stort tack till G-P Björkqvist, vår eminente domare som kom och hjälpte oss :)

Kategorier:
Gevärsektionen Gevärsresultat Nyheter Tävlingsresultat