Bli medlem och vad det kostar

Medlemskap:
Personer som önskar bli medlem i föreningen kan ta kontakt med någon av föreningens kontaktpersoner som hittas på de olika sektionssidorna för att avtala om när det är lämpligt att komma och pröva på. Det är alltid gratis att pröva på, det kan dock tillkomma ammunition och målmaterial kostnader.


Medlemsavgift: 

Aktiva medlemmar 50€/år
Understödjande medlemmar 25€/år
Juniorer 1€/år (tom. det året du fyller 17år) (Denna avgift är reviderad 2016, obs att detta endast gäller för medlemsavgiften, ex. en hagelskytt tävlar som junior till och med 20)

Medlemsavgift betalas till: kontonr: FI1366010001211838       Uppge namn, epost, fullständig födelsetid och postadress  för medlemskortet. Observera att pga. EU:s nya dataskyddsförordning medger du att ditt namn, adress och födelsetid sparas i föreningens register när du betalar medlemsavgift eller annan avgift till ÅSSF.

Inbetalningskort för etablerade medlemmar kommer att skickas ut under januari med 14 dgr betalningstid. Den huvudsakliga orsaken är laga kravet på medlemskort.

Alla som skjuter är aktiva eller junior medlemmar. Stödjande medlemmar skjuter normalt inte utan stödjer föreningen ekonomiskt.

Träningsavgifter:

Träningsavgifter betalas till konto FI72 66010001112127 eller på banan

Gevär och pistol inne, 25€ per säsong för aktiva och 15€ per säsong för juniormedlemmar.

Gevär och pistol ute, 20€ per säsong för aktiva och 10€ per säsong för juniormedlemmar.

Hagel, se under hagel / prislista

Bänkskytte, Aktivitets avgift, 70€ per år. Inkluderar både tävling och träning. Betalar man per gång kostar det 7€ per gång, tävling eller träning.

Tävlingsavgift för Gevär o pistol, 7€ för aktiva medlemmar och 2€ för juniormedlemmar per tävling

OBS att det på större tävlingar med inbjudna gäster kan förekomma andra startavgifter än dessa ovan nämnda.